Pieni Pippurineiti ei ole enää niin pieni - viime viikonloppuna vietettiin neidin 3-vuotissynttäreitä. En tiedä miksi, mutta tämäkin neiti rakastaa vaaleanpunaista ja Hello Kittyä. Siinäpä siis teemaa synttärilahjalle.

The little Peppergirl isn't so little any more - last weekend we were on her 3 year birthday party. I don't know why but this little girl is one of those who love pink and Hello Kitty. So this was a theme for the bday present.
 
Hello kitty

En ollut aiemmin neulonut röyhelölankaa, mutta huiveja nähtyäni arvelin, että langasta tulisi hieno hame nukelle. Niin tulikin! Neuloin tasona ensin pelkkää röyhelölankaa. Lopputuloksesta olisi tullut liian röyhelöinen, joten jatkoin helman jälkeen neulomalla 2 kerrosta röyhelöä ja 2 kerrosta tavallista villalankaa. Näin röyhelöt asettuivat nätisti. Lopuksi tein vyötärölle kuminauhakjan ja ihana pinkki röyhelö oli valmis!

I hadn't knitted ruffle yarn but when I saw some scarfs I thought that it would make a nice skirt for a doll. And so it did! I knitted first only ruffle yarn but then added some plain wool yarn (2+2 rows).

Tekniset tiedot/Technical details:
Ravelry
Ohje/Pattern: Omasta päästä/From own head
Lanka/Yarn: Four seasons Gründl Flamenco Floating &
Knit Picks Stroll

Puikot/Needles: 3,5 mm
Kulutus/Usage: 50 g + 20 g

Ompelua

Innostuin myös ompelemaan muutaman vaatekappaleen, kun löysin kirjastosta Anne Grethe Gaaserudin Nuken omat vaatteet -kirjan. Kirjassa on mukavan yksinkertaisia ompeluohjeita Baby bornin kokoiselle nukelle. Olisin kiinnostunut ostamaan tuon kirjan, joten jos joltain lukijalta löytyy niin jätä kommenttia!

I also sewed some clothes when I found Anne Grethe Gaaserud's book in the library. What a nice book!


Hello Kitty

Neuloin myös neidille ja nukelle samanlaiset Hello Kitty -pipot. Mutta koska Pippurineiti on pippuria, mallina toimii tässä isosisko.
I also knitted Hello Kitty hats both for Pepper girl and her doll. But because Pepper girl is pepper her sister is modelling here.

Tekniset tiedot/Technical details:
Ravelry
Ohje/Pattern: Beadwhore's Hello Kitty Hat
Lanka/Yarn: Novita Luxus Cotton
Puikot/Needles: 3,75  + 3,5 mm
Kulutus/Usage: 50 g + 20 g