Löysin Correspondence ART:n viime vuoden viimeisestä numerosta kivan idean: tageista tehtyjä torsoja. Angie Donaldson oli innostunut leikkaamaan tagit torson muotoon ja koristelemaan niitä kaikin mahdollisin tavoin. Tämän kuulosti mukavalta vaihtelulta, joten kokeilin itsekin. Tässäpä ensimmäiset kolme luomusta:

35395.jpg

Käytännössä näihin voi käyttää ihan mitä tahansa paperin- ja kankaanpaloja sekä kaikenlaisia koristeita. Huomasin, että standardikoon #5 shipping tagit ovat vähän liian pieniä tälle mallille, joten leikkasin nämä suoraan vähän vahvemmasta kartongista. Jonkun meinasin laittaa ihan sellaisenaan eteenpäin, jonkun toisen (esim. tuo keskimmäisen) liimaan tavalliselle koristellulle korttipohjalle.

Mallin voi leikata joko itse, mutta liitän tähän myös tuon lehden mallin, jos joku innostuisi kokeilemaan.

35394.jpg

Tag käännetään usein kirjanmerkiksi. Nämä ovat niitä lappuja, joita näkee jenkkisarjoissa esim. ruumiin varpaassa roikkumassa, mutta näitä varmasti käytetään ensisijaisesti kaikenlaiseen arkistointiin ja merkkaukseen, mutta myös askarteluun. Red castle tarjoaa ilmaisen taginpiirto-ohjelman, jonka avulla voi haluamansa tagin ääriviivat printata paperille ja leikata siitä omat tagit.