Viime viikonloppuna innostuin keittelemään valkoista ja tummaa harmaata pussiseiskaveikkaa juomajauhemehuissa. Haju oli melkoisen äitelä ja kädet sateenkaaren kirjavat, mutta tuloksiakin tuli.

Last weekend I cooked white and dark grey yarn in Kool Aid juices. The smell was quite syrupy and my hands like rainbow, but there were some results, too.

2028792.jpg

Tässä onnistuneita otoksia: liukuvärjättyä sinistä, tummaa purppuraa, sinivihreää, punaviiniä, valkotäplikästä vaaleaa sinistä ja marjapuuroa. Valkoiset täplät tein solmimalla lankaa tiukasti vyyhdin ympärille. Pipettijuttujakin kokeilin, mutta ei niistä oikein mitään tullut. Näistä neuloo monet sukat!

Up here some colors I like. I going to knit many socks!

2028793.jpg

Tässä taas lankoja, jotka pääsevät vielä uudestaan väripataan. Vasemmanpuoleisimmassa vyyhdissä on upea tumman punainen sävy, mutta vyyhti oli niin iso, että väri ei tarttunut joka puolelle. Keskimmäinen harmaa-punainen on muuten kiva, mutta punainen on ihan juuri niin hailakka, kuin tuossa kuvassakin. Oikealla oleva ruskea on joistain kohdin aivan taivaallisen ruskea, mutta jostain taas ruman keltainen tai lähellä pohjaväriä eli sinertävän harmaata. Saapas nähdä mitä tulee! :)

These yarns will get another color treatment. I hope to get the left one as red as the best parts of it. In the middle the grey - red combination is ok, but the red is too pale. The right one I hope to manage to dye beautiful brown. We'll see what these will be!