Istuin pitkään askartelupöydän ääressä ja mietin, mitä voisi tehdä. Aloin kaivella leimattujen kuvien pinkkoja ja löysin sieltä Aasia-aiheisia kuvia. En muista olenko koskaan aiemmin tehnyt yhtään korttia ko. teemalla, mutta sieltä sitä inspiraatiota vähän löytyi. Ensimmäisessä kortissa vain liimasin kuvan ja käytin mustia ja punaisia kerroksia. Yhdistin korttiin vielä väreihin sopivaa "tikapuulankaa". Tässä toisessa kortissa keksin leikata kuva kuuteen palaan. Laitoin kartongille kaksipuolista teippiä vähän yli sen alueen, minkä palat peittivät. Liimasin palat paikoilleen ja ripottelin koko komeuden päälle kultaista kimalletta, joka tarttui teippikohtiin. Koko komeuden kruunasi kirpputorilta löytynyt vanha kolikko.    

29171.jpg

 

Viime viikolla sain Stampin' Placesta tilaamani nimileimasimen, tässä siitäkin kuva. Kuva näyttää vaan olevan äärettömän huono. Leimasimen tilaaminen ei ollut kovin helppoa, kun nimessäni on 17 merkkiä, mutta tuolla on maksimina 16 merkkiä. Itse asiassa tilauslomake leikkaa 16 merkin jälkeen olevat merkit pois, joten sukunimestäni olisi puuttunut viimeinen kirjain. Onneksi nuo olivat lopulta hyvin joustavia ja sain hoidettua tilaukseni sähköpostitse.

29173.jpg

Jännäsin viimeiseen asti onko leimasimissa kaikki tiedot oikein, tilasin nimittäin samalla myös kirjekuoren kulmaan sopivan uudella osoitteella olevan osoiteleimasimen. Kaikki meni lopulta hyvin, ainostaan suuret postikulut kirpaisivat. Tuolta putiikista kun ei näköjään pysty tilaamaan ulkomaille mitään ilman vakuutusta. Suurin osa nettikaupoista antaa tilata ilman vakuutusta, enkä ole kuullut, että kellään olisi ollut ongelmia. Olisi kyllä fiksua antaa asiakkaan itse valita, ottaako riskin vai maksaako itsensä postikuluilla kipeäksi.