Tuntuu, että en ole ehtinyt tehdä oikein mitään koko viikolla! Meillä on kannettu huonekaluja ympäri kämppää, mikä on johtanut myös muun sisustuksen uudelleenjärjestelyyn. Romance ATC:t Maijun vaihtoon on kuitenkin juuri tekeillä, että ehtivät huomenna postiin. Niin ja teinhän minä ystävänpäiväkortitkin. Puikkoja tai koukkua en kuitenkaan ole ehtinyt heilutella.

Väliaikatiedote: ATC-ketju lähtee huomenna eteenpäin ilmoittautuneille. Ilmoittautuneita on nyt tarpeeksi, kiitos kaikille! Ja samalla muistutus kirjanmerkkiswapista Project Spectrumin henkeen. Ilmoittautua voi vielä muutaman päivän, sitten jaan parit. Kaikki rohkeasti osallistumaan, vaikka ette ennen kirjanmerkkejä olisi tehneetkään! Nyt on hyvä hetki kokeilla jotain uutta.

It feels like I hasn't done anything this week. We have reorganized our home, which caused some redecoration too. However, I'm currently making ATCs for Maiju's swap and I've also made Valentine's day cards. But I haven't had any time to knit or crochet lately.

Just to inform you: I'm mailing the ATC chain tomorrow for those who have signed up. There are enought participants now, so thanks for everyone!