Askartelut on jääneet tällä viikolla kokonaan, kun kaikki vapaa-ajat (lue: curling-matsit, hyvä Suomen curling-joukkue!) olen neulonut Fifiä. Edellisessä viestissä kirjoitin hakeneeni 2 kerää Teddyä. Kävin hakemassa kuitenkin vielä kaksi lisää, kun neuloin ensimmäisen kerän heti ensimmäisenä iltana, enkä päässyt kovin pitkälle. Nyt on menossa kolmas kerä ja ehkä se neljä kerää on juuri sopivasti.

Ompelija lähetti viestiä perjantaina, että alakerran verhot on valmiina haettavaksi. Päätettiin uusien verhojen kunniaksi maalata ruokailuerkkeri, siinä kun joku seinistä oli vähän liikahtanut aiheuttaen ikävät kulmien repeämiset. Nuo saatiinkin ihan nätisti korjattua akryylimassalla. Lisäksi laitettiin vielä vähän kittiä seinään ja uusi maalikerros, joten nyt on siisti erkkeri, mihin uudet verhot voi ripustaa. Toivottavasti aiemmin mainitsemani verho-ongelma ei enää ole ongelma, vaan ompelija on muistanut yhden verhon tarra-nauhan.

Melkoinen urakka tuo erkkerin maalaaminen! Muutama viikko sitten maalattiin vierashuone ja jotenkin se meni paljon kivuttomammin, vaikka maalikerroksia tuli kaksi. Ehkä ensimmäisellä kerralla hommassa oli uutuuden viehätystä, kun nyt vain piti saada äkkiä valmista.

Paikallisessa rautakaupassa oli muuten iso lavallinen ilmaisia lattia- ja seinälaattoja. Hämmästyttävintä oli se, että yksikään laatta ei muuttanut meille, vaan jätin ne kiltisti sinne kauppaan. Olisihan niistä voinut tehdä vaikka mitä kivaa, vai mitä. :)