Tämän laukun tarina on pitkä: neuloin laukun valmiiksi jo joskus viime vuonna, mutta kuinka yllättävää, että viimeistely jäi viime tippaan. Oikeastaan tästä piti tulla jo joululahja, mutta koska laukun saajan synttärit oli heti alkuvuonna, niin pieni myöhästyminen ei haitannut.

The story of this bag is quite long: I knitted this bag many months ago, but how surprising, that the finishing was made just now. Actually this was supposed to be a Christmas present, but because the person had birthday in the beginning of January, it wasn't so bad to be a little bit late.

1195718.jpg

Laukun inspiraatio on Garnstudiolta. Tykkään tuosta ohjeen läpästä ja omassa laukussani sellainen onkin. Huomasin vaan, että se ei ole kovin käytännöllinen, joten tähän tein vähän tiiviimmän läppämallin. Pientä rimpsua halusini kuitenkin säilyttää samoin kuin laukun muodonkin.

The inspiration of this bag is from Garnstudio. I like the pattern and I made one just like that for me. I just realized it's not so practical, so for this bag I made some modifications.

1195723.jpg

Nappi on tehty itse massasta.
I made the button using polymer clay.

1195724.jpg

Laukun sisällä on tasku kännykälle ja jopa hienoa koristeommelta. :)
Inside the bag there's a pocket for a phone and even cool decorative stitches. :)

Tekniset tiedot / Technical details:
Lanka/Yarn: SandnesGarn Fritidsgarn
Puikot/Stitches: 6 mm
Koukku/Crochet hook: 8 mm
Menekki/Usage of yarn: about 250 g
Pesu/Washed: 40C pikapesu ilman pyyhkeitä tms. / 40C quick wash alone
Malli/Pattern: Garnstudio huovutettu laukku / felted bag