Taksitar  heitti haasteella:

"Onko sinulla outoja koristeita tai roinaa, jotka ovat aikojen saatossa lojumaan jäätyään muuttuneet koristeiksi. Kerro niistä koko Blogistanialle! Jos esineeseen liittyy tarina, kerro sekin. Foto ois kiva, mutta ei pakollinen. Rääkkää kanssablogaajiasi, ja pane vahinko eteenpäin haastamalla muita."

Monet muutkin ovat todenneet, että tämä on haastavaa, mutta eiköhän sitä jotain löydy, vaikka syyspuolella muutettiin ja aika iso osa roinasta tuli heitettyä mäkeen.

1. Italiasta tuotu kaunis limoncello-pullo (tyhjä nykyään), johon olen hankkinut kaksi silkkigerberaa. Tekokukat ei oikein ole minun tyyliä, mutta jossian mielentilassa nuo hankin. Pullo ja kukat koristavat yläkerran vessaa. Tämähän on toki täysin harkittua, vessan matto on samaa väriä kuin toinen gerbera. :)

2. Kimppu häihimme pöytäkoristeeksi itse tehtyjä paperinaruruusuja, jotka olen laittanut eteisen seinällä oleviin vanhempien tuomiin kippoihin. Kipot on kauniit, mutta nuo ruusut vain keräävät pölyä. Ei vaan raaski heittää mäkeen noin tärkeäksi päiväksi tehtyjä juttuja.

3. Keittiössä on mikroaaltouunin alla tasolla punottu kori, joka kerää puoleensa kaikenlaista romua ja roinaa. Koria on turha yrittää siivota, koska siinä on joku kummallinen romumagneetti. Jos joku asia on hukassa, se on paras paikka aloittaa etsinnät.

4. Työpöydällä on "ihana" Tiimarin kaupanpäälliseksi saatu keraaminen vaaleanpunainen säästöpossu. Se se ei tajunnut hävitä muutossa, joten saamme ihailla tuota ihanuutta tässäkin kodissa. Muutama muukin "koriste-esine" tästä kämpästä löytyy, mutta kun ei muka raaski hävittää niitä. Missään nuo eivät kuitenkaa ole esillä, joten säilytetään niitä sitten pahvilaatikossa vaatehuoneessa.

5. Muovinen lelulaatikko on portaiden alla olohuoneessa, vaikka meillä ei ole lapsia. Kummipoika niillä aina käydessään leikkii, mutta joku voisi kysyä, eikö laatikolle ole parempaa paikkaa. Sisustuselementti tämäkin.

Muuta en ainakaan ihan heti tunnusta. ;-D Jokainen halukas voi tästä haasteen napata, jättäkää vaikka kommentti tuonne kommenttilootaan.