Eeva haastoi minut omituisuusmeemiin. Haasteen saaneena kirjoitan viisi outoa tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

Haastavaa, mutta yritetään ja vielä säilyttämällä blogin teema.

  1. Ihan kaikki pitää säilyttää, koska mistä tahansa pystyy askartelemaan. Kuitenkin noin kerran vuodessa saan "kohtauksen" ja heitän ison osan tästä romusta roskiin.
  2. Ommellessa teen kaikista kappaleista ensin liian suuret piirtämällä ihan turhan leveät saumavarat. Iteroin siis vaatteet suurin piirtein oikein kokoiseksi. Ehkäpä tässä on yksi syy, miksi en juuri ompele. :)
  3. Haudon muutamia keskeneräisiä neuleitani puikkojen kanssa kaapissa, vaikka tiedän, etten tule niitä koskaan tekemään valmiiksi. Neuleet on selvinneet on aika monesta muutostakin, joten niillä on ikää hyvinkin toistakymmentä vuotta.
  4. Säilytän kaikki saamani kuplamuovikirjekuoret, kuplamuovit ja ne ihanat nököset, joita laatikoissa joskus on. Eihän sitä koskaan tiedä, jos maailma olisi yhtäkkiä kiinni metreistä kuplamuovia tai kymmenistä litroista postinököjä. Ja askarteluvinkki: muovinappuloista voi valmistaa oviverhot liittämällä nököt toisiinsa langalla.
  5. En ole kouluaikojen jälkeen neulonut yhtään aikuisen kokoista villapaitaa. Ja veikkaanpa etten neulo. Täytän maailman ensin huiveilla, sukilla ja lapasilla.

Suuri osa on jo omituisuutensa listannut, mutta haastan mukaan kaikki ne, jotka eivät vielä listaa ole tehneet!