Viikonlopulle on luvattu ensimmäisiä kunnon pakkasia. Niinpä oli Zookeeperin pelaamisen ja joululahjaromaanien ahmimisen lisäksi aika saada päätökseen lämmittäviää asusteita.

The weather forecast says that it's going to be cold next weekend. So I had to take some time from playing Zookeeper and devouring Xmas present novels and finish these accessories.

2189217.jpg

Virkkasin pipoon ja lapasiin koristeet. Kyllä nyt passaa pakkasen paukkua! Novitan Luxus Cloud -lanka oli aivan ihanaa neulottavaa: pehmeä, lämmin ja kutittamaton lanka, joka ei halkeillut ollenkaan. Pintakuviot tulevat tosin hyvin tässä langassa esiin, mikä on pääasiassa plussaa, mutta tietysti myös lisäykset ja kavennukset näkyvät esim. perusseiskaveikkaa enemmän. Toivottavasti Novita pitää tämän langan jatkossakin lankakartassaan ja jopa lisää värejä!

I crocheted embellishments for the cap and the mittens! Now I'm prepared for frost! Luxus Cloud yarn by Novita was very nice to knit: soft, warm, non-itching yarn without any problems during knitting. I hope this yarn will be in the next yarn charts, too, even with more colors!

Pipo / Cap
Ohje / Pattern: Mariomyssy / MarioBeret
Lanka / Yarn: Novita Luxus Cloud kaksinkerroin / doubled
(65% villa/wool, 35% bamboo)
Puikot / Needles: 5 mm Addi circular
Virkkuukoukku / Hook: 4 mm
Kulutus / Usage: 140 g

Lapaset / Mittens
Ohje / Pattern: Perinteinen, peukalokiilalla / Traditional
Lanka / Yarn: Novita Luxus Cloud (65% villa/wool, 35% bamboo)
Puikot / Needles: 3.5 mm bamboo
Virkkuukoukku / Hook: 4 mm
Kulutus / Usage: 98 g

Tääpä vuosi oli sitten tässä. Hyvää uutta vuotta, palaillaan ensi vuonna! :)
So this was this year. Happy New Year to you all, see you! :)