Löysin viime viikolla Sinellistä mikrohelmiä ja pitkästä aikaa kaivoin esiin myös hileet ja aiemminkin hankkimani mikrohelmeni. Olen käyttänyt usein mikrohelmiä kirkkaaksi kuivuvan liiman kanssa, mutta nyt laitoinkin pohjaksi kaksipuoleista teippiä.

I found micro marbles from Sinelli and was inspired to use them with glitter and other micro marbles I've bought before. I've used micro marbles many times with clear glue, but this time I used double sided tape.

58972.jpg 58973.jpg

Ripottelin ensin kullan väristä glitteriä teipille ja sen jälkeen värittömiä mikrohelmiä. Oikeanpuoleisessa kortissa glitteriä on huomattavasti enemmän. Ylempi kapeampi teippi on hyvin ohutta, alempi taas paksumpaa. Tätä eripaksuisten teippien ideaa voisi jalostaa eteenpäin ja keksiä jotain muutakin!

First I added gold glitter on the tape and after that clear micro marbles. On the right side card there's more glitter than on the left side. The narrow tape is very thin and the wider is also thicker. The idea with different tapes could be developed further!