Huomenna on tuo maaginen päivä, jolloin blogini täyttää 1 vuoden. Sen kunniaksi järjestettäköön tämän blogin ensimmäinen arvonta. Jätä kommenttilootaan kommenttisi, mikä on ollut mielestäsi tämän blogini mieleenpainunein työ. Se voi olla ihanin, kamalin, naurettavin tai jotenkin muuten vain mielenkiintoisin otos. Jos vielä haluat perustella kommenttiasi, niin se olisi jo loistava plussa! Jos on vaikea valita yhtä, valitse vaikka kaksi tai kolme. Jätä tämän lisäksi joku yhteystieto, esim. oman blogisi osoite tai sähköpostiosoite.

Kilpailuaikaa on koko juhlaviikon ajan eli arvon voittajan sunnuntaina 7.1. klo 12 jälkeen. Nyt kaikki blogin lukijat reippaasti kommentoimaan, on hyvinkin mahdollista, että paras kommentti palkitaan erikoispalkinnolla! :)

321752.jpg

Tomorrow is the magic day, when my blog is going to be 1 years old. So it's time for a draw! Leave a comment ("Kommentoi"), where you tell me what has been the most unforgettable work in my blog. It can be the coolest, worst, most ridiculous or otherwise most interesting shot. If you want to explain your choise, that would be a nice surprise. If it's difficult to choose just one, choose 2 or 3. Remember to leave also some contact information, e.g. address of your blog or your email address.

Time for this competition is for this whole celebration week: I'll draw the winner on Sunday 7th Jan after 12 pm (EET). Now all leave your comments, it is possible, that the best comment will get a special prize! :)