Muutettiin tuossa ennen joulua uuteen kotiin, ja piakkoin taitaisi olla aika saada myös verhoja ikkunoihin. Heti tuli pari erilaista ongelmaa esiin. Jos jollain on vinkkejä mitä tehdä, niin otan mielelläni kommentteja vastaan!

Ongelma nro 1: keittiön verho. Keittiöön ja ruokailutilaan on tulossa tankoihin kiinnitetyt laskosverhot. Muuten kaikki onnistuu loistavasti, mutta mitenkäs kiinnität verhon tässä tilanteessa:

32085.jpg

32084.jpg

 

Laskosverhonhan kuuluisi siis olla reunasta reunaan, mutta ainakaan tällä tangolla siihen ei päästä. Niinpä pohdin, voisikohan verhon kiinnittää suoraan tuohon ikkunalistaan, vaikka muualla olisikin tangot? Samalla seinällä ei ole muita ikkunoita, vaan ko. ikkunan toisella puolella on liesituuletin.

Ongelma nro 2: kappa. Tein Anttilasta löydön! Loistavaa kappakangasta kodinhoitohuoneeseen vain 3 euroa metri ja kankaassa on vielä samaa oranssia kuin mankelissa, joka on siis ikkunan alla olevalla pöydällä. :) Mutta, miten kummassa tuollaisen verhon reunat ommellaan?

32086.jpg

Tuo yläreunan mustassa osassa on kaksi eri levyistä kujaa, joista leveämpään tulee siis tanko. Kuten kuvasta näkyy, reuna on pakko huolitella jotenkin, tai muuten se repsottaa ikävästi. Kääntäähän tuota ei voi, tai tankokuja menee umpeen. Mikä siis avuksi?

"Ihania" suunnittelukukkasia!