Syksy on hurahtanut nopeasti ohi ja talvi on tullut. Syksyn mittaan olen neulonut useammat sukat ja läjän myssyjä, joista pääosa on mennyt erilaisiin kampanjoihin. Sisareni sai kuitenkin neulomani Ishbel-setin ihanasta Wollmeisesta.

Winter is here. During autumn I've be knitting some socks and a bunch of hats, mainly for different campaigns. However, I knitted Ishbel set using wonderful Wollmeise yarn for my sister.

 Ishbel  Ishbel

Tekniset tiedot/Technical details:
@Ravelry
Ohjeet/Patterns: Ysolda Teague: Ishbel + Ishbel beret (56 cm)
Lanka/Yarn:  Wollmeise 100% Merino superwash
Väri/Color: Im Jahr der Ratte
Puikot/Needles:  4 mm
Kulutus/Usage: 100 g + 50 g
 

 Yksi vyyhti riitti juuri sekä huiviin että hattuun. Jos tekisin hatun uudelleen, otaisin vähän pienemmät puikot ja tekisin suuremman koon mukaan. Huivi oli ihana neuloa ja pitsikuvio helppo ja nopea neulottava. Tykkään ja arvelen, että sisareni tykkää myös!

One skein was just enought for both the shawl and the beret. If I knitted the beret again, I'd take a little bit smaller needles and take # of stitches from a larger size. The shawl was interesting to knit and the lace pattern was easy and quick. I like and I think my sister likes, too! 

~~~

Ja lopuksi: Tänään on Kaisan nimipäivä, mikä tarkoittaa meidän suvussa ensimmäisiä joulutorttukahveja. Tortut taitaa minulta jäädä tänään leipomatta, mutta hyvää nimipäivää kaikille Kaisoille, Katreille, Kateille ja muille nimipäiviään viettäville! :)