331434.jpg

(This one only in Finnish, sorry)

Project spectrum on pyörähtänyt käyntiin ja voisikin olla hyvä hetki tehdä jotain helmi-maaliskuun värien eli valkoisen, harmaan ja sinisen pohjalta. Niinpä julistan kirjanmerkkivaihdon, jossa jokainen tekee yhden kirjanmerkin ja lähettää sen toiselle. Halutessaan voi osallistua useamman kerran.

Säännöt:

- tee yksi kirjanmerkki (eli tagi), koko vähintään 10 x 6 cm. Kirjanmerkki voi olla malliltaan perinteinen suorakaiteinen, kuten esim. tässä tai vaikka pyöreä tai sydän tai mikä tuntuu mukavalta. Aihe on vapaa.

- käytä vain valkoista, harmaata ja sinistä väriä. Voit toki käyttää niin montaa eri sävyä ko. väreistä kun haluat.

- koristele vähintään toinen puoli, mutta voit koristella molemmat puolet. Liitä kirjanmerkkiin myös teemaan liittyvän värisiä lankoja, nauhoja tai muuta vastaavaa, jotta kirjanmerkin paikka löytyy kirjan välistä helposti. Älä kuitenkaan käytä liian paksuja koristeita, jotta kirjanmerkkiä voi oikeasti käyttää!

- tekniikka on vapaavalintainen: leimaa, maalaa, piirrä, ompele, neulo, virkkaa tai yhdistele kaikkia mahdollisia tekniikoita!

- kirjoita johonkin kohti tagia oma nimesi, mikäli mahdollista

- ilmoittaudu 15.2.2007 mennessä jättämällä kommenttilootaan kommentti ja lähettämällä sähköpostitse puikkoblogi (at) gmail.com seuraavat tiedot

  • Nimi
  • Osoite
  • Sähköpostiosoite
  • Blogin osoite (jos sellainen on)
  • Kuinka monta kirjanmerkkiä haluat tehdä

- Pyrin jakamaan parit viimeistään 18.2.2007. Kirjanmerkki postitetaan parille helmikuun loppuun mennessä.