Olen viime päivinä tehnyt kaikkea outoa ja kummallista ja lopputulokset ovat olleet mielestäni melkoisen rumia. Yritän nyt tuijotella niitä ja miettiä, saisiko niitä mitenkään muutettua kivemmiksi. Kauniitahan niiden ei tarvitse olla, mutta joku jippo pitäisi keksiä, että rumat kortit muuttuisivat mielenkiintoisiksi. Tässä vähiten rumia versioita. Ensimmäinen voisi olla ihan ok, jos tuon päällimmäisen paperin reunat eivät olisi niin rumasti leikatut. Pitäisi hankkia paremmat sakset, jotka tekevät tuollaista pientä epämääräistä laitaa. Seuraavasta tuli vähän turhan tumma, vaikkakin kollaasi on mielestäni muuten kohtalaisen ok. Jotain valoisaa tuo silti kaipaa.

33424.jpg 33425.jpg

Näiden lisäksi olen alkanut ajatella ystävänpäiväkortteja ja teinkin kummitytölle selaisen kahden taitoksen kortin. Lisäksi tein erään listan matkustus-kirjanmerkkiswappiin kirjanmerkit.

33423.jpg

Jännä juttu on muuten se, että vaikka kirjanmerkkejä tulee tehtyä melko paljon, niin silti oman kirjan välissä on aina joku kuitti tai mainoslappu. Ehkä seuraava kirjanmerkki pitäisi tehdä ihan omaan käyttöön!