Vaikka blogi on ollut viime aikoina hiljainen, ei muuten ole ollut kovin hiljaista. Olen sekä neulonut, leimaillut että massaillut, mutta vielä ei ole oikein mitään, mitä tänne asti laittaisin. Ja vaikka päivä on pidentynyt jo kummasti, niin silti tuntuu, että kaikki kuvat on aina ihan keltaisia tai sitten salamavalolla pilattuja. Niin on tämäkin kortti keltainen, mutta minusta tämä ikivanha leimasimeni on vaan niin ihana!

Even though I haven't blogged much lately, I haven't been too lazy. I've been knitting, stamping and playing with polymer clay, but it feels that there isn't anything what to put here. And even though day is much longer than a couple of months ago, it still feels that all pictures are yellow or have boring flashlight shades. This card is also yellow, but I think that this my quite old stamp is so adorable!

1358738.jpg

muoks: Picasa on loistopeli - nyt väreistäkin saa jonkun käsityksen!
edit: Picasa is grat - now you can actually see the colors!

Kerin juuri mustaa Wetterhoffin Sivillaa, seuraavaksi puikoille lähtee joku nopea huivi. Olen tässä surffaillut räveltämöstä huivin malleja, pitäisi kai kohta tehdä päätös mitä lähden tikuttamaan.

I just wound balls of black Sivilla by Wetterhoff, I'll make some quick scarf. I've been surfing patterns in Ravelry, I should made decision soon which pattern to start.