Lappeenranta Sandcastle 2011

 Tässä vaiheessa vuotta luonto tuoksuu erilaiselta kuin kesälomalla ja raskaina roikkuvat oranssit pihlajaoksat muistuttavat, että syksy on väistämättä edessä. Koska minulle syksyn alku on myös uuden kauden alku niin potkaistaanpa se liikkeelle pienellä kisalla.

Monet neulojat tekevät jotain muuta samalla kun neulovat. Allekirjoittanut on koukuttunut viimeksi Big Bang Theoryyn (Rillit huurussa) ja How I Met Your Motheriin (Ensisilmäyksellä) sekä äänikirjoista Agatha Christieen ja Sormusten herroihin. Nyt on se tyhjä hetki kun ei tiedä mihin suuntaan seuraavaksi viihderintamalla suuntaisi. Niinpä:

Ehdota minulle jotain hyvää katsottavaa tai kuunneltavaa puikkojen kilkutuksen kaveriksi. Sen verran rajaan, että en tykkää örkeistä tai vampyyreistä. Kaikkien viimeistään ensi lauantain (20.8.) aikana kommentin ja yhteystiedon jättäneiden kesken arvon jotain pientä kivaa.

~~~

 This is the time of the year when the nature smells differently than on summer holidays and the orange branches of rowans are heavily hanging with too many berries. The fall is coming. Fall means a new start for me let's have a little raffle.

Many knitters watch tv or listen to something during knitting. Lately I was addicted to  Big Bang Theory and How I Met Your Mother and audiobooks by Agatha Christie and Lord of the Rings. Now there's the empty moment when I don't know what to watch or listen next. So:

Leave a suggestion what I could watch or listen when knitting. Let me tell you that I don't like Orcs or Vampires. Anyone leaving a comment and contact information at latest next Saturday (20th Aug) will participate in a raffle where I draw something little. 

~~~

PS. Kuva on Lappeenrannasta tämän kesän hiekkalinnasta
PS. The photo is from a sand castle in Lappeenranta