Jos kaikki olisi mennyt suunnitelmien mukaan, olisi ikkunasta näkynyt jotain tällaista. Tunsin oloni hiukan huijatuksi, kun näkymä olikin jotain täysin muuta ja lämpötilakin nelisenkymmentä astetta odotettua vähemmän.

If everything went as planned, the view from the window would have been something like this. I felt a little bit fooled when the view was completely different and the temperature about 40 degress less than expected.

2129840.jpg

Mutta ehkä tästä selvitään. Näin joulukuun 8. päivänä lunta on maassa vain aavistus. Piristystä elämään tuovat kynttilät, jouluvalot, ihanat neuleet ja ehdoton joulusuosikkini: pipari aurajuustolla. Joulukuun alkuun on keskittynyt myös paljon sukulaisten ja ystävien synttäri- ja nimpparipäiviä. Onnea jokaiselle! Ja mukavaa joulun odotusta kaikille!

But maybe I can live with this. Today, 8th December, we have only a pinch of snow. Candles, Xmas lights, beautiful knitted stuff and gingerbread with blue cheese brighten my day. There are also many birthdays in the beginning of December, congrats to everyone!